Обичаният Матю Пери, който изигра Чандлър Бинг в Приятели, почина в

...
Обичаният Матю Пери, който изигра Чандлър Бинг в Приятели, почина в
Коментари Харесай

Животът на Матю Пери в снимки

Обичаният Матю Пери, който изигра Чандлър Бинг в " Приятели ", умря в събота при докладвано все още удавяне в джакузито в дома си в Лос Анджелис, оповестиха източници от правоприлагащите органи пред Los Angeles Times. Няма съмнения за упражнено принуждение, само че следствието е в ход. Той беше на 54 години. 

Обаждане на 911 е получено от полицията в Лос Анджелис в 16:07 ч. локално време. 

Във времето актьорът беше прям пред обществото за битката си със зависимости към алкохола и медикаментите, отпускани с рецепта.

В " Приятели " Пери взе участие дружно с Кортни Кокс, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън и Лиза Кудроу в емблематичната комедия за сплотена група другари, живеещи в Ню Йорк. 

Ексцентричната за някои роля на странния наивник му донесе номинация за " Primetime Emmy "  през 2002 г. В годините той е отличен и с четири други номинации за влиятелната телевизионна премия за актьорско майсторство, в това число две за ролята си на Джо Куинси в " The West Wing " (Западното крило).

" Приятели "  беше продукция на Warner Bros. Television, която е благосъстоятелност на компанията майка на CNN, Warner Bros. Discovery, означават от медийния колос.

Шоуто оказа помощ за укрепването на кариерата на Пери и той скоро получи функции на огромния екран в " Fools Rush In " от 1997 година, " Almost Heroes " през 1998 година и " The Whole Nine Yards " през 2000 г. 

През ноември 2022 година той разгласява записки, озаглавени " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо ". През последните години той беше прям за битките си със зависимостта, с която се бореше даже на върха на кариерата си. 

" Опустошени сме от кончината на нашия безценен другар Матю Пери. Матю беше необикновено талантлив артист и незаличима част от фамилията на Warner Bros. Television Group ", споделиха от Warner Bros. Television Group в изказване за CNN. " Въздействието на неговия комедиен талант се почувства по целия свят и неговото завещание ще живее в сърцата на толкоз доста хора. Това е трогателен ден и ние изпращаме нашата обич към фамилията му, околните му и всички негови предани почитатели ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР